[jeszcze nie wypróbowane]
SKŁADNIKI:
- makaron typu cannelloni
- 1 kg świeżego szpinaku
- 1 cebula
- 2 ząbki czosnku
- 2 łyżki kaparów
- straty ser żółty
PRZYGOTOWANIE:
1. makaron ugotować al dente
2. z reszty składników (oprócz startego sera) przygotować farsz
3. nadziewać farszem cannelloni
4. ułożyć w natłuszczonej foremce i posypać startym żółtym serem - całość zapiec w piekarniku, aż ser się rozpuści
SKŁADNIKI:
- makaron typu cannelloni
- 1 kg świeżego szpinaku
- 1 cebula
- 2 ząbki czosnku
- 2 łyżki kaparów
- straty ser żółty
PRZYGOTOWANIE:
1. makaron ugotować al dente
2. z reszty składników (oprócz startego sera) przygotować farsz
3. nadziewać farszem cannelloni
4. ułożyć w natłuszczonej foremce i posypać startym żółtym serem - całość zapiec w piekarniku, aż ser się rozpuści
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za uwagi i komentarze:D
Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.