niedziela, 15 lutego 2009

Szynkowe paluszki

SKŁADNIKI:
- opakowanie paluszków grissini (można użyć grubych paluszków maślanych)
- opakowanie prosciutto (można użyć szynkę parmeńską, schwarzwaldzka itp.)
- rukola

PRZYGOTOWANIE:
Paluszki owinąć plasterkami szynki i ułożyć na kołderce z rukoli.

2 komentarze:

  1. chyba właśnie takie zrobię niedługo do mego pudełka do pracy, dziękuję za inspirację!!!

    Monika z
    www.bentopopolsku.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  2. @mnemonique: powiem ci, że takie grube paluszki maślane są lepsze od cienkich i delikatnych grissini, bo te drugie mimo wszystko dużo szybciej miękną od wilgoci szynki:) pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za uwagi i komentarze:D

Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.